מקררים תעשייתיים

לכל אחד מאיתנו יש מקרר בבית, הרי אם לא יהיה, מהר מאוד האוכל שלנו יתקלקל וילך לפח. פעם לא היו מקררים ואורך החיים של מזון היה קצר מאוד, אבל היום בזכות המקררים, הוא מחזיק מעמד ימים ולפעמים גם שבועות.

גם תעשיית המזון (ולא רק היא – תעשיית התרופות ותעשיות אחרות) חייבת לעשות שימוש במקררים, מקררים תעשייתיים שישמרו על טריות המזון ויאריכו את ימיו. מקררים תעשייתיים יכולים להיות בגדלים שונים ואפילו בגודל של חדר, והאיכות והתקינות שלהם היא קריטית לשמירה על המזון שבהם.

ההשלכות של מקרר תעשייתי בעייתי

מקררים תעשייתיים לתעשיית המזון יכולים להיות במפעלי מזון, בבתי מלון, במסעדות ובבתי קפה. הם שומרים בתוכם כמות גדולה של מזון וההשלכות של מקרר לא תקין ברורות. מקררים תעשייתיים שיש בהם בעיה, עלולים לגרום לנזק כלכלי עצום. הם גם יכולים לגרום לנזק בריאותי משמעותי ולכן חשוב לשמור כל הזמן שהם יעבדו, לבקר אותם ובהם ולעקוב אחר הטמפרטורות. היום בעידן המודרני בקרת טמפרטורות של מקררים תעשייתיים היא מתקדמת במיוחד.

בקרת טמפרטורות והתראות

בקרת טמפרטורה של מקררים תעשייתיים היא אם כן קריטית ואי בקרה יכולה להוביל לתקלות בעלות השלכות חמורות במיוחד. היום יש מערכות התראות שמחוברות לאינטרנט, מה שאומר שאם יש איזה שהוא שינוי בטמפרטורה, אם יש בעיה שמתהווה מי שהוגדר מקבל על כך התראה מיידית לנייד ואפשר מיידית לטפל בבעיה.

זה אומר שגם אם המנהל לא נמצא בארץ, אם יש איזו שהיא בעיה עם הטמפרטורה של המקרר הוא יקבל על כך התראה. הוא יכול לדעת בזמן אמת שהתקלה תוקנה ואין ספק שזה שדרוג משמעותי של מערכות הבקרה של היום. מקררים תעשייתיים של היום הרבה יותר משוכללים מאלו של פעם.

מקררים תעשייתיים, מקרר תעשייתי

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email